این شکلات کروی شکل که با کیک های قلبی شکل کوچک و قرمز رنگی پر شده است همراه با سس گرم نوتلا سرو می شود و زمانی که این سس گرم بر روی شکلات ریخته می شود، شکلات از هم باز شده و کیک ها نمایان می گردند. این شکلات یکی از زیباترین و فراموش نشدنی ترین دسرهایی ست که می توانید برای همسرتان درست کرده و عشق خود را به او نشان دهید.
مواد لازم برای کیک قرمز مخملی با برش قلبی شکل:
- آرد سفید شیرینی پزی: یک پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
- جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
- نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
- کره( نرم شده در دمای اتاق): نصف پیمانه
- شکر: یک پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ(در دمای اتاق) : ۲ عدد بزرگ
- خامه ترش یا پنیر خامه ای(در دمای اتاق): نصف پیمانه
- شیر( در دمای اتاق): یک چهارم پیمانه
- رنگ خوراکی مایع قرمز رنگ: ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل: ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای بمب های شکلاتی:
- شکلات تکه ای مخصوص شیرینی پزی( تلخ، شیری یا سفید) : ۲۲۷ گرم
- قالب نرم سیلیکونی نیمکره ای ۸ تایی مخصوص ژله، هر خانه آن بایستی ۷ سانتی متر قطر و ۴ سانتی متر عمق داشته باشد.
مواد لازم برای سس نوتلا:
- شکلات نوتلا: سه چهارم پیمانه
- شیر پرچرب: نصف پیمانه
- پودر کاکائو برای تزیین .
طرز تهیه کیک قرمز مخملی با برش قلبی شکل:
- سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید. فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب کیک چهارگوش با ابعاد ۲۰ در ۲۰ را انتخاب کرده و کف ودیواره های آن را چرب کنید و سپس با کاغذ روغنی شیرینی پزی کف آن را بپوشانید. مجددا روی کاغذ روغنی را نیز کمی چرب کنید.
- در یک کاسه متوسط، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را ریخته و مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ کره را با همزن برقی حدود یک دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید تا نرم و کرم مانند شود. شکر را به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شده و رنگ روشن و ظاهر پف مانندی پیدا کنند.
- سپس تخم مرغ ها را در یک لحظه به مواد قبلی اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. بعد از هر افزودنی سعی کنید لبه های ظرف را تمیز کنید و مواد چسبیده به لبه ها را داخل مواد قبلی بریزید.
- در این مرحله خامه ترش، شیر، رنگ خوراکی قرمز و وانیل را افزوده و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.
- سرعت همزن را روی کمترین درجه قرار دهید و بتدریج و کم کم مخلوط مواد خشک را که در ابتدا کنار گذاشته بودید را به مواد تر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. از هم زدن زیاد خودداری کنید. لبه های ظرف را مجددا تمیز کنید تا از مخلوط شدن کامل همه مواد با هم اطمینان حاصل نمایید.
- خمیر حاصله را داخل قالب کیکی که از قبل آماده کرده اید بریزید و در فر گرم به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بگذارید تا بپزد. قبل از بیرون آوردن از فر از پخته شدن کیک توسط یک خلال دندان اطمینان حاصل کنید.
- اجازه دهید کیک داخل قالب به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود. سپس آن را روی سینی فلزی و توری مانند فر برگردانید و بگذارید تا کاملا خنک شود.
با استفاده از قالب های کوچک قلبی شکل( پهنای قالبها نباید از ۷ سانتی متر بیشتر باشد) تا جایی که می توانید تکه کیک های قلبی شکل برش بزنید. تکه ها را داخل ظرف دربسته ای بگذارید تا خشک نشوند تا بعدا برای پر کردن شکلات ها مورد استفاده قرار گیرند.
طرز تهیه بمب یا نیمکره های شکلاتی:
- برای آماده سازی شکلات، یک ظرف مخصوص مایکروویو را برداشته و ۱۷۰ گرم از شکلات تکه ای مخصوص شیرینی پزی را داخل آن بریزید و ۱ تا ۲ دقیقه داخل مایکرو ویو قرار دهید. توجه داشته باشید در طول این مدت بایستی هر ۱۰ ثانیه شکلات را از مایکروویو بیرون آورده و هم بزنید تا حدود دو سوم آن آب شود. سپس شکلات را از مایکروویو بیرون بیاورید و در دمای اتاق هم بزنید تا وقتی که کاملا نرم و ذوب گردد. مابقی شکلات را به آن اضافه کرده و مدام هم بزنید تا کل شکلات ذوب شود. اگر لازم بود ظرف را مجددا و به مدت ۵ ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید تا از ذوب شدن کل شکلات مطمئن شوید. دمای شکلات بایستی بین ۳۱ تا ۳۲ درجه سانتی گراد( یا ۹۱ درجه فارنهایت) باشد نه بیشتر.
- آب کردن شکلات
- اضافه کردن مابقی شکلات
دمای شکلات بایستی ۹۱ درجه فارنهایت یا ۳۱ تا ۳۲ درجه سانتی گراد باشد.
- شکلات ذوب شده را به طور مساوی داخل خانه های قالب ۸ تایی نیم دایره ای بریزید.
- قالب را بچرخانید تا همه خانه های آن به خوبی به شکلات آغشته شوند و شکلات کل آنها را پر کند.
- سپس قالب را روی سینی فر برگردانید و به خوبی تکان دهید و اجازه دهید تا همه شکلات های اضافی از آن بیرون بریزد. این مرحله را به خوبی انجام دهید تا تنها لایه یا پوشش نازکی از شکلات در قالبها باقی بماند.
- در این مرحله قالب را به حالت اول برگردانده و با استفاده از یک کاردک شکلات هایی را که روی سطح قالب ریخته اند را تمیز کنید تا لبه های شکلاتی که داخل خانه های قالب ریخته ایم منظم، محکم و یکنواخت شود.
- قالب را به مدت ۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- بعد از بیرون آوردن قالب از فریزر، اجازه دهید تا ۵ دقیقه دیگر در دمای اتاق نیز بماند، سپس قالب را برگردانید و حفره های قالب را به آرامی فشار دهید تا نیم کره های شکلاتی بیرون بیایند.
- مقداری از شکلات های اضافه را برداشته و مجددا داخل مایکروویو ذوب کنید. و مقدار کمی از این شکلات ذوب شده را در مرکز ظرف مخصوص سرو بریزید. سپس به سراغ نیم کره های شکلاتی بروید. سعی کنید دستانتان گرم نباشد. یک نیم کره شکلاتی را در دست گرفته و با دقت آن را روی شکلات ذوب شده ای که در مرکز ظرف مخصوص سرو ریخته بودید قرار دهید. لازم نیست نیمکره به شکلات ذوب شده بچسبد، فقط کافی ست که ثابت بایستد.
- کیک های برش خورده به شکل قلب را داخل این نیمکره قرار دهید. می توانید هرچیز دیگری که دلخواهتان بود نیز داخل آن اضافه کنید، مثل مغز فندق یا گردو.
- دومین نیمکره شکلاتی را رو به پایین نگه داشته و به آرامی آن را روی نیمکره شکلاتی پر شده قرار دهید، طوری که لبه های آنها کاملا روی هم قرار گیرند. می توانید آنها را به آرامی روی هم بچرخانید تا کاملا با هم جفت شوند، اگر هم کمی فاصله بین لبه ها بود موردی ندارد.
- مابقی شکلات ها را هم به همین ترتیب پر کنید .
- برای تزیین کمی پودر کاکائو روی شکلات ها و دور آنها روی بشقاب بپاشید. کنار شکلاتها را می توانید با توت فرنگی یا هر میوه دیگر یا حتی بستنی تزیین کنید.
- برای سرو کردن، سس گرم نوتلا( دستور تهیه آن را در ادامه می خوانید) را با یک حرکت دورانی روی قسمت بالایی شکلات پر شده بریزید تا بمب شکلاتی ذوب شده و کیک های قرمز قلبی شکل نمایان شوند.
-
طرز تهیه سس گرم نوتلا:
- در یک کاسه متوسط مخصوص مایکروویو، نوتلا و شیر را با هم مخلوط کرده و به مدت ۳۰ ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید. بعد از این مدت ظرف را از مایکروویو بیرون آورده و هم بزنید تا کاملا نرم شوند. مجددا ظرف را به مدت ۱ دقیقه داخل مایکروویو قرار دهید تا سس شکلاتی شروع به جوشیدن کند. سپس سس را داخل ظرف سس خوری ریخته و تا وقتی داغ است استفاده کنید. در صورت لزوم می توانید این سس را مجددا گرم کنید.
نکته: آب کردن شکلاتها را می توانید به روش بن ماری نیز انجام دهید. یعنی در یک ظرف آب را به جوش آورید و ظرف دیگری را داخل قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و شکلات را داخل آن به طور غیر مستقیم ذوب نمایید. فقط توجه داشته باشید که باید مرتب آن را طبق دستوری که گفته شد، هم بزنید و دمای شکلات هم باید بین ۳۱ تا ۳۲ درجه سانتی گراد باشد. برای تهیه سس نوتلا نیز می توانید از روش بن ماری استفاده کنید ولی با این تفاوت که این سس بایستی بجوشد.